"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Incrseíble!!, el que es pot fer a Palma. (obra).

torro | 19 Març, 2007 11:47

Avui demati som anat al Caprabo a comprar. I com sempre duc una maquina de fotos al damunt, som fotografiat això:

Si feis click damunt la foto, la podreu veura més gran.

Es veu com el sílo de pasta esta al carrer. Entre la façana i el sílo no hi ha cap empediment per que las personas hi passen. Mentres tant la grua fa viatges de pasta amb el cubilot que es veu a la foto que esta baixant a cercar pasta del sílo. I personas pasan-hi just per davall.

Aquestas dues dones grans que van en crosses, acaben de passar per devall del cubilot de la grua, quant aquest baixa a carregar pasta del sílo. En aquesta obra, carregan i descarregan el material al carrer sensa cap mena de seguridat per el transit de veicles i de vianants. Segurament no tenan n'hi permis per ocupar la via pública.

 I aquí lo mateix, tot lo dia igual. La grua carregant del sílo, i no para de passar gent. També carregan palets de ladrillo. I es veu com a part de pa façana no hi ha n'hi xarxa posada. Si cau alguna cosa, cau al carrer.

Fent click en las fotografias, es veuen més grants.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS