"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Inaguracio Parc de ses casetes.

torro | 07 Abril, 2007 14:36

Inaguracio Parc de ses casetes.

A la primera i darrera fotografia es veu una "obra d'art", una escampadissa de pedres. Ho vaig veure ja fa un tens a u diari amb una fotografia. M'han dit avui que aquesta escampadissa de pedres es una obra d'art que ens costà, no ho em sabut exactament, uns 35 milions de pts. Tela marinera.
Per fer una comparança, jo visc a Ciutat a un pis de 240m2, comprat a l'any 1985 per 11 milions de pts., i pagat amb una hipoteca de 10 anys. Com canvien les coses, canvien?, o las canvien?. Una escampadissa de pedres, 35 milions. I una vivenda no te la compres en la vida. A no ser que siguis president d'una comunitat, com ara la balear, i et compres un "Palassete".

Encara sort que no ha plogut, sols unes petites gotes, que si no, l'únic llog on no hi plou, és davall la replica del Pont de's Tren.
Fotografias
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS