"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Intel Pentium MMX-400

torro | 21 Juny, 2007 16:59

Aquesta setmana som posat a punt una maquina; intel pentium II, MMX-400. dos HD de 6.400 i 3.200 Gb. 250 Mb ram.
La "/" al 3.200, swap 500 Mb de l'altra HD 6.400. I el que sobra de Gb per al "/home".
Es una màquina mixt reciclada, amb memòria i un HD d'altres que es tiraren per velles.

Vaig provar el que vaig trobar a debian.org:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/4.0_r0/i386/iso-cd/
A baix de tot de la llista de ISOs, hi ha "debian-40r0-i386-xfce-CD-1.iso" un sol cd de 648Mb.
Això instala un escriptori "xfce". Es més llauger que el KDE. Però em vaig cansar aviat. Quant estàs acostumat a un escritori... fa peresa acostumar-se a un altra. Així que o vaig llevar i instalar un "kdebase" i quatre cosetes més.
Funciona de maravella. Un poc lenta, però més rapit i millor que el Win 98.
I no se re-inicià sol, com ho fan las dues maquines dels meus fills. "Super DuoCore amb turbo no se què, airbag i un munt de ventiladors", que ara que fa calor, s'encalenteixen, i s'aturen. ¿Serà per la calor, o el WinXp?

Aquesta màquina serà per tenir a la casa de Porto Cristo. Ara que hi em fet obra, i l'hem posada un poc amb condicions.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS