"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

L'internet analògic.

torro | 08 Juliol, 2007 23:00

L'internet analògic.

L'internet analògic, l'hi podriem dir a la tertúlia de cafè, o la de cal barber?
Quant vaig al meu poble, lo primer que faig es anar a la barberia de can Joan Tur, o al cafè de can Nofre. Allà em posen al dia de lo que hi ha al poble. I jo els cont alguna cosa de Ciutat. Intercanvi de informació analògica.
En Joan Tur em conta dissabte passat que en Cursach i en Grande han comprat per devers es pinaró. No se que hi deuen voler fer. Un polígon?. En Grande també a comprat passat Cala Petita. I les parets de la partió, les han fetes arribar fins a la mar, per que no hi passi ningú. No som anat a vorer, però la setmana que ve hi aniré.


I jo que m'ho crec.

Aquesta darrera foto "millorant per tú", em recorda un reportatge/documental que vaig veure divendres, de Corea del Nord. Que tenen als nordcoreans hipnotitzats amb missatges d'aquest tipo.
Clar, Corea del Nord estan pitjor que nosaltres, molt. Però el mètode va per aquí.

Nit de telescopis a la Torre dels Falcons

torro | 08 Juliol, 2007 20:48

Nit de telescopis a la Torre dels Falcons

Dissabte arrib a a Porto Cristo. Com sempre, trop la dona i la Sebastiana al bar del davant de casa. En deuen ser socis. M'assec a la taula del bar a prendre una cervessa. Mentres, na Sebas em llegeix el programa de festes del poble; "dissabte a la nit, a partir de les 22:00h, a la torre dels Falcons, trobada de telescopis."
Així que ho vaig anar a veure, i vaig fer aquestes fotos. Poques, per que el flash emprenya, enlluerna.

A la Torre dels Falcons, vaig llegir a la premsa, que si vol fer un lloc per la observació del cel nocturn.
Ara veurem que faran amb la CL (Contaminació Lumínica). Hi molts fanals que il-luminen malament. 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS