"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Carta oberta a la Fundacio Laboral de la Construcció Balears

torro | 25 Novembre, 2007 17:43

Vos envio lentrada d'un post amb fotografies que vaig fer al blog: http://torro.balearweb.net/post/42666
Basta observar les obres que es fan a Palma per veure coses com aquestes.
Ja fa uns anys que vaig fer amb vosaltres un curset de gruista, va ser positiu.
Fa 30 anys, una persona que no sabia llegir n'hi escriure se l'anomenava analfabet. Avui dia al segla XXI, no basta saber llegir i escriure. Trob que també qualsevol obrer de la construcció tendria que saber usar les noves tecnologies com son ara l'ordenador domestic connectat a internet.
Al igual que fa uns 25 anys varem aprendre a programar el vídeo per que gravas el partit de final del mundial de futbol per poder·lo veure al acabar la feina. Jo consider que arribar a tota l'informació que es passejar per internet es important i necessari.
Jo hi faig bastantes voltes per l'internet, noticies, blogs, el que sigui. Per els llocs on em moc, no em som trobat mai amb altres picapedrers. Hi ha de tot; fotografos, metges, advocats, informatics, enginyers, estudiants, polítics, etc... Però picapedrers no.
Seria necessari -crec- que el sector de la construcció a balears tengues un o varis llocs web on els treballadors  poguessin consultar informació al respecta, amb fòrums de discussió i lloc on poder penjar un blog per parlar de les seves coses relacionades amb la feina. Informar i ser informats.
No es una tasca fàcil acostar als picapedrers cap a internet, però cal fer l'esforç.
A 10 anys vista tendríem que tenir el sector treballadors de la construcció bastant més millor, que bona falta fa.
Crec que la Fundació seria un bon lloc per intentar atreure picapedrers cap a les noves tecnologies, internet.

Salud i bona feina.
Pep Torro

Son Espases i La Real, pel davant i pel darrere.

torro | 25 Novembre, 2007 14:48

Son Espases i La Rael, pel devant i pel darrera....

Abans de eleccións...

 

...i despres de

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS