"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

No tenen ni correu-e

torro | 26 Novembre, 2007 14:45

No tenen ni correu-e

A la Conselleria de Treball i Formació, no tenen ni correu-e. Per contactar amb ells hi ha una "caixa de contacte" que em dona error: "Es necessiten connectors addicionals per a mostrar alguns continguts d'aquesta pàgina"

>Instal·la els connectors que hi manquen...
 x java Rumtime Environment
>Endavant
 No s'ha instal·lat cap connector
 Java Runtime Environment No és disponible

No podré fer arribar a la Consellera de treball i formació, que; deixi en pau a les persones que van morir ara fa 112 anys al accident laboral de Sant Ferran en 1895. Deixi de fer marketing amb uns morts de fa més d'un segle. Es preocupi per els obrers que encare son vius. Que l'any passat, segons estadistiques moriren 3 obrers diaris en accident laboral a l'estat espanyol.
Prengui mesures, o al manco faci complir les que ja fa anys que hi son. Tregui els inspectors al carrer. Que visitin les obres, llocs de feina.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS