"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Accident domestic.

torro | 21 Febrer, 2008 15:04

Accident culinari.

Avui feia el dinar, una especi de frit.
Pelat petates, prebe, cebes, tres alls, fulla de llorè... I per donar·li un poc de coventor, tenc uns prebes de cirereta vermells, que com un siuró de menuts. Em son agafat un, i amb els dits el son trossejat  dins la pella.
De s'opta m'han vengut ganes pixar, que no podia esperar. Amb el pedaç de la cuina em som torcat un poc les mans, i em som anat a pixar.
Sols tornar a la cuina, que som començat a sentir calentor pels collons. Que poc a poc, mes be aviat, a tornat a una coventor ben coventa. Pareixia que tenia la flama d'una espelma encesa que em cremava els collons. Una coventor de mil dimonis.
Corrensos a posar el cul en remull dins la banyera. Amb l'aigua calenta ha estat pitjor, a revengut més. Així que gir la maneta cap a l'aigua freda, i venga aigua freda per la perdiu. AAAaaaaaaa!!!!, millor. A poc a poc la coventor hanava calmant.
Una bona ensebonadeta amb gel, i més aigua freda.
Pobre perdiu meva. Que arrufadeta que a quedat. L'hi volia fer un autorretrad per penjar·lo al flickr, per que veiéssiu  la poca planta que feia. Però som estat empegueït.

Ja o sabeu, no vos toqueu la perdiu amb els dits bruts de prebes de cirereta.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS