"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

No pasaa res, fins que passa. I aquest cop a passat.

torro | 29 Febrer, 2008 01:58

No pasa res fins que pasa.

Ja ho son dit altres vegades.

Esta totalment prohibit que la carrega passi per demunt els homes.
No m'explic que feien tres homes davall una cuba d'escombros enganxada a la grua. Però m'ho imagín.
Jo som fet de gruista, i se lo que passa.
Un dia tirava formigó amb un cubilot de 500l. Els dos encofradors que escampaven el formigó anaven carregats de conyac i cervesa. Quant m'apropava amb la grua no prestavan atenció, molt sovint es quedaven avall del cubilot parlant de futbol. I l'encarregat al bar del costat. Varen acabar amb els meu nirvis i vaig abandonar. Vaig amollar la botonera, i em vaig anar de l'obra sense dir adéu. Estava tan nirviós que tenia fortes enrampades a les cames tornant a casa amb la moto.
Ja se que penseu que tenia que haver·ho comunicat al encarregat o al cap de obra o al gerent de l'empressa. Però això no funciona. Fer aquestes coses, es donar problemes. I si ets problematic, et fan fora. O se per experiència. El picapedrers estem totalment indefensos en aquest tema.
Vos podeu imaginar que un cap d'obra em fot una bronca per que vaig trucar als responsables del manteniment de la grua per que el cable de carrega estava en molt males condicions?. I do sí. Els manteniment aturaren la grua, el cable estava ben fotut i es podi rompre en qualsevol moment. Jo vaig quedar com el dolent de la pelicula, per que la grua va estar tres dies aturada. Els picapedres, que es suposen que haurien de ser companys, en deien; "joder pepito la que has liado".

Ja fa més de 5 anys que no som entrat dins una obra. Es perillós. No es rentable fer feina amb les condicions precàries a que em arribat.


El muerto y los heridos cumplían con todas normas de seguridad, pero el casco de poco sirve cuando te aplasta una cuba de dos metros de ancho por uno de alto, con 800 kilos de escombros.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS