"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Un picapedrer que vol ser foraviler.

torro | 31 Juliol, 2008 16:06

Un picapedrer que vol ser foraviler.

Serà o no?.
De moment en tema de l'erencia esta en proces.
La meva germana diu que a pesar de que les cases de foravila es lo que mes li agrada, com ella ja te 70 anys, troba que ja no s'ha de ficar en aquestes feines. A mes ella ja te una casa a foravila. I troba que lo millor es que jo hem quedi amb les cases, ja que som mes jove, i tendre temps per arreglar·les. -Temps si, però diners?.

Ja m'aniria be una bona primitiva per arreglar·lo tot. Si no, no se com ho faré.
Hi ha molta de feina, encara que pareix mes espantós de lo que es. La feina no es problema, el problema son els diners. Per començar, m'he de fer amb una bateria de camió, i uns quants litres de gasoil per intentar arrancar l'arternadora. He de posar el sistema de goteix en marxa ja. Que si no aquelles oliveres es moriran.

S'ha de repassar tota la teulada. Necessite bovedilles, teules ciment i tal. I una bastida per arribar·hi.
Els sotils s'han de de fer tots nous, mes bigues, bovedilles, formigó...
Adequar la casa per a viure; cuine, banys, energia solar..... una pasta.

Galeria de fots.

El text que hi ha a peu de fots, te faltes ortogràfiques. Ho dic per que hi ha gent que es molesta per això.
Es que l'editor Quanta, es veu que no el tenc ben configurat i no em corregeix. Ara en fa peressa fer un copiar i aferrar a l'altra editor per corregir.

Es padrí Miquel.

torro | 30 Juliol, 2008 18:56

 L'única imatge que queda del meu padrí Miquel Pasqual. Un retrat que fa més de cinquanta anys que està penjat d'una paret a les cases de sa gruta

Tor: Anonimato online

torro | 26 Juliol, 2008 10:40

Tor es un proyecto software que le ayuda a defenderse contra el análisis de tráfico, una forma de vigilancia de la red que amenaza la libertad personal y la privacidad, la confidencialidad en los negocios y relaciones, y la seguridad del estado. Tor le protege transmitiendo sus comunicaciones a través de una red distribuída de repetidores llevados por voluntarios de todo el mundo: evita que alguien que observa su conexión a Internet aprenda qué sitios visita, y evita que los sitios que visita aprendan su posición física. Tor funciona con muchas de sus aplicaciones existentes, incluyendo navegadores web, clientes de mensajería instantánea, acceso remoto, y otras aplicaciones basadas en el protocolo TCP.

[continua....]

Santa Magdalena i el canon.

torro | 22 Juliol, 2008 17:42

Santa Magdalena i el canon.

Avui em pagat canon. No canon digital, si no canon per un tros d'asfalt.
La meva sogra Magdalena ens a convidat a dinar. Érem 11 a taula. Dos cotxes venguts de fora. Han aparcat en zona d'ora, voltants de la plaça Columnes a Ciutat. Abans del cafè em agut de sortir al carre a moure el cotxe i treure un altre paparet en aquella màquina escurabuxeques.

No se si l'any que ve, que la sogre tendrà 90 anys, canviar el dinar al diumenge del davant, que els diumenges de moment no hi ha ora. O anar a fer el dinar a Porto Cristo, que de moment encare no tenim ratlles blaves al barri.

Eberhard?, ¡NO!, Chikilicuatre.

torro | 22 Juliol, 2008 08:25

Eberhard?, ¡NO!, Chikilicuatre.

Pàgines emergents, o SPAM?.
Segons la wikipedia, no ja sols es fa referencia als correus-e no solicitats:
Otras tecnologías de internet que han sido objeto de correo basura incluyen grupos de noticias, usenet, motores de búsqueda, wikis, foros, blogs, también a través de popups y todo tipo de imágenes y textos en la web.

Crec que tot un senyor 2n. tinent de batlessa de Ciutat, regidor de l'àrea de govern de benestar social, participació i cultura. A d'estar un poc mes alerta amb com funciona el seu blog, encara que sia una cosa aliena al seu carrec públic.
Avui li ha sortit en Chikilicuatre. Però igual un altre li surt publicitat de viagra.

 

Internet és fantàstic.

torro | 22 Juliol, 2008 06:19

Internet és fantàstic.

M'aixeco de la migdiada. A la saleta hi eren tots; el senyor atun, els nens, la dona, la sogra, i el sogre vingut del mes enllà.
El sogre estava fumant la seva pipa. Acabava d'escriure no se què amb la seva Olivetti lettra 32.
No se de què estarien parlant. El meu sogre amb un sonriure de galta a galta, diu; -Internet és ¡fantàstic!.
Es veu que allà també en tenen de internet.
Llàstima no poder aver estat mes temps a la tertúlia. A repicat el despertador, i em som llevat.

Ja tornen a ser aquí.

torro | 21 Juliol, 2008 10:53

Ja tornen a ser aquí.

Dissabte horabaixa entrant a Ciutat per l'autopista. A l'altura del Molinar, em vaig aturar a una vorera, per què darrera meu venia una escandalera de sirenes i llums blaus destellants. Furgons, quatre o cinc, plens de policies espanyols. Baixaven cap a la Seu a tota pastilla.
Avui, confirmat lo que dissabte sospitar.
Els imposats de la dictadura ja son aquí. I els elegits amb les paperetes de les urnes; -Francesc Antich, Maria Antònia Munar, Ramon Socías, Aina Calvo, Francina Armengol, - anaren a l'aeroport a besar·los els peus.

I divendres ve a Marivent un dictador elegit democràticament a Venezuela. Aquell de "Por qué no te callas".
Quina comedia.

Finestres emergents.

torro | 21 Juliol, 2008 07:55

Finestres emergents.

Cada vegada més planes que duen alguna cosa enganxada.
Quin emprenyo.
L'iceweasel sembla incapas d'aturar·ho; "El iceweasel ha evitat que aquest lloc obrís una finestra emergent."
No n'avia vist cap com aquesta.

 

Una pestanya lateral que no hi ha manera de llevar·la. Enllaça a; www.weborama.fr/top

 

Un experiment amb la Mula.

torro | 17 Juliol, 2008 18:14

Un experiment amb la Mula.

Coses que s'acudeixen i son bones de provar.
Som engegat se Mula (client P2P), i li e dit que serqui el meu DNI, amb la lletra i tot a documents i arxius. Sorpressa, a trobat 12 documents que al seu nom inclou la numeració i lletra exacte del meu DNI.
Ara els estic davallant tots per veure que son.

Treball sense ofici.

torro | 09 Juliol, 2008 16:09

Treball sense ofici.

Avui mati som entrat al estanc de la plaça columnes a comprar tabac. Un estanc ben menut, 4m2 si fa no fa. Un negoci ben rentable. No te crisis.
Just entrar, una noia rossa, ben curra i jove, menys de 20 anys, en saluda; Buenos dias, tenemos una oferta. Si compra un paquete de camel, le regalamos un mechero.

M'ha fet pena i ràbia. Pena per que una jove tingui de començar la seva vida laboral així. Pareixia un florero que te veu. A cada client que entrà, ella, la mateixa cançó.
Ràbia per la empressa tabaquera camel per llençar una campanya així. No podien penjar un cartell; "Por cada camel, un mechero de regalo"?. No!, en aquest mon masclista funciona millor amb una noia curra de carn i ossos.

Que passaria si?, en els grans premis de motociclisme, minuts abans de donar la sortida, quant totes les motos estan colocades als seus llocs amb el pilot assegut. Amb lloc de posar a quelles noies amb faldilles curtes a ran de cul que aguanten la ombrel·la per fer ombra a Jorge Lorenzo, al seu lloc fossin nois musculats amb gallumbos i camisa d'imperi de colorins?. Diríem que es una mariconada?. Segur que si. Però amb noies no passa res.

Tret d'un xat amb un amic.

torro | 08 Juliol, 2008 22:18

es massa pq els polítics no han de fer una puta oposició de res
ni cpa examen
ni demostrar cap mena de coneixement
jo vull entrar a fer de profe a la Eso i no vegis quin puto trui
que si examens de catala
acabar una carrera
el cap
cursos
opos
pq després vigui un collonarro a decidir coses que no en té ni puta idea
son la nova noblesa

Cervesses a 1,50 o a 0,50 €.

torro | 07 Juliol, 2008 17:13

Cervesses a 1,50 o a 0,50 €.

Des de que hi ha euros ja no comsumesc com abans amb les pesetes. Es molt rar que entri a un bar o compri coses per capritx.
Al club on tenc el cavall hi ha un bar. Des de que els antics propietaris es varen jubilar, ja no se quanta gent hi ha passat per portar·lo. No duren gaire. No tenen paciencia de anar fent. Es volen enriquir en poc temps, i aquest bar no te massa clients.
Una cervessa costava vint duros, i passar a un euro de cop. Ara ja cobren 1,50 €.
A mi entrar a un bar per prendre una cervesseta de 1,50 € amb un company, ja em va be de tant en tant. Sempre que sigui un bar com cal, i el cambrer un cambrer d'ofici.
Dissabte feia un bon sol i una bona calor, així que vaig tenir l'antull d'una cervesseta. Davall al bar i veig que hi havia personal nou. Una dona d'origen equatorià o colombià. Basta veure com portava els plats i els tassons per veure que no tenia experiència en l'ofici. Un al·lot de uns 20 anys amb una camisa grogue sense manegues, pantalons curts i espardenyes, cabells tenyits engominats amb cresta a l'estil punk, amb una recada a l'orelle. Li deman una cervessa, i em posa una canya. Una canya plena d'espuma a vessar, que quant s'extinguir l'espuma en quedar mitja copa. En cobrar 1,50 €.
Pus mai mes. No pague 1,50 per un servei pesim.
Ara comprar cervesses al super per 0,50 la unitat. Les porto a una gelera. Cada dia no ¡he!, que també bec aigua, de la mateixa que beuen els cavalls.

El fotograf desconegut VII

torro | 07 Juliol, 2008 12:02

Ftografía a la terrasa del Restauran Flamingo, amb vistes a la platja de Porto Cristo. Data de la segona mitat dels anys 70s.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS