"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Vols alliberar el teu ordenador avui?

torro | 06 Agost, 2008 15:22

Vols alliberar el teu ordenador avui?

Vist a Bulma.
GNUlinux.cat

Linux és un sistema operatiu, una gran peça de programari que maneja un ordinador. és similar a Microsoft Windows, però és completament lliure. El nom correcte és GNU/Linux però "Linux" també serveix.

Linux no és el producte d'una empresa, sinó d'un nombre d'empreses i grups de persones que contribueixen en el projecte. En efecte, el sistema GNU/Linux és un component central, el qual es transforma en molts productes diferents. Se'n diuen distribucions.

Les distribucions canvien l'aparença i el funcionament de Linux completament. N'hi han des de grans, sistemes complets totalment equipats (desenvolupats per empreses) fins les més lleugeres que entren en un clauer USB o funcionen en computadores antigues (sovint desenvolupades per voluntaris).
Una distribució destacada, completa i fàcil d'usar al iniciar-se a GNU/Linux és Ubuntu.

Aquí recomanen ubuntu. Jo prefereixo debian. Es practicament el mateix. Ubuntu està basada en debian.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS