"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Herois mediatics.

torro | 18 Agost, 2008 07:37

Herois mediatics.

A la premsa, radio i televisió, quant parlen de medalles; Joan Llaneras, medalla d'or, i punt. I despres en Nadal per amunt Nadal per avall.

Fa anys, quant un tal Ramon Serballs estava ficat en política. No se si conseller d'esports de l'ajuntament de Ciutat, o del consell. Despres va ser relacions pùpúbliques del R.C.D. Mallorca. I avui en dia es dedica a vendre vi. Els diumenges a vespra tenia conversa amb el redactor d'esports d'un diari Mallorquí, per posar·se d'acor com avia de sortir la crònica del resultat del partit jugat el cap de setmana pel Mallorca.

A una manifestació, ja no se de que, al poble de la Princesa Munar, Costitx. Una periodista de un mitjà català, se informava. Unes senyores majors li contaven coses de La Princesa Munar i el seu marit. Una senyora li demanar a la periodista a quin diari sortiria això, i si contaria tot el que li avien explicat. La periodista respondre que ella se'l portaria tot a la redacció, i que allà decidirien com i que sortiria a la noticia.
Manipulació?.

Creen herois els mitjans de comunicació?. No s'haurien de limitar a informar, i els lectors, oients i vidents ja triarem el nostre heroi?.

Ara que a mi sols m'agraden el herois d'els comics.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS