"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Els comentaris són moderats...

torro | 19 Novembre, 2008 20:42

...per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Pus mai més faig un comentari a un blog on el filtre als comentaris estigui activat. Ja feia estona que no en solia fer, i tampoc sol llegir els blogs que se que estan moderats amb aquest filtre.
Molesta molt fer click a un blog on veus que hi ha uns quants comentaris fets, i no els pots llegir per que el blagaire encara no a tornat de la feina, o es al bar a veure el futbol, i encara no els ha donat el vist i bo. Es van acumulant comentaris que no es poden llegir. Jo me'n faig sa punyeta.

Vos heu fixat mai el que fan les TV i la radio?. Entrevisten i graven algú al carrer, que pot parlar varis minuts. S'emporten el material i l'editen. Tallen i aferren per allà on volen. D'aquells minuts de material, n'emeten uns quants segons, que poden ser 20 o 30. I el que surt per antena, no te res a veure amb el que havia dit originariament l'entrevistat.

Avui som fet un comentari a un bloc on el filtre spam es activat. Al cap de un temps a sortit a la llum. Però jo avia escrit unes 8 línies de text i no mes en surten les dues primeres.
Així et fan quedar com un beneit. I a mi no cal, jo solet ja o som prou.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS