"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

La casa com aval?...

torro | 02 Febrer, 2009 19:37

La casa com aval?...

Com pot ser que els usurers acceptin la casa on viu el demandant del prestec com aval, i el govern o permet·hi?. Deixant l'article 47 de la constitució, que parla del dret a l'habitatge, en paper mullat.

Article 47
Tots els espanyols tenen dret a gaudir d’un habitatge digne i adequat. Els poders públics promouran les condicions necessàries i establiran les normes pertinents per tal de fer efectiu aquest dret, i regularan la utilització del sòl d’acord amb l’interès general per tal d’impedir l’especulació.
La comunitat participarà en les plusvàlues que generi l’acció urbanística dels ens públics.


No estic d'acord en que la vivenda on es resideix, es pugui fer servir com aval bancari. Despres passa el que passa. Famílies on pot passar de tot, com problemes etilics, drogadictius o de joc, hi ha de tot.
No hauria de ser posible que una família es quedi al carrer per que el pare etílic estigui endeutat fin a les celles, i el banc per cobrar li foti la casa.

Vergonya de país.

Error al fer comentaris als blogs.

torro | 02 Febrer, 2009 10:18

Fa unes quantes vegades que em passa.


Som escrit un text net, sense cap link a url. Frown

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS