"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Sobrassada.

torro | 22 Febrer, 2009 19:27

Sobrassada.

Tenc molts de negatius B/N, fotos, que no he vist mai.
Et poses a fer fotos, moltes, reveles el negatiu, i son tant menuts, 24x36mm. en cas del 135, i a mes estan al enrevers, vull dir amb negatiu, que mai arribes a veure les imatges si no les copies al paper positiu.
Em posava a positivar mirant el negatiu a simple vista. Si em pareixia que m'agradava, el posava al portanegatiu de l'ampliadora i l'enfocava per veure si estava net, mogut o desenfocat. Per això es que molts de negatius no en feia cas, per què no els veia be, i passaba de ells. Així que tenc un munt de negatius, fotos que no he vist mai.
Ara a l'era digital, amb l'escanner, puc veure els negatius en positiu, i a un grandària mes gran.
Aquests darres dies m'ha pegat per punyir un poc l'escanner barater que tenc. Fent proves i canviant parametres de les preferències, que no se ni lo que son. Ara sembla que ha millorat un poc. Però, ja o havia sentit a dir que escanejar pelicula no era bo de fer. I depèn de la pelicula. No es el mateix una Technical Pan que una Kodak TRI-X, aquesta darrera es mala de escanejar.
Ara les marques de pelicula o tenen en conte que els aficionats escanejem pelicula, i alguns ja han tret pelicula amb uns suports mes nets i mes fàcils d'escanejar, com la Kodak Ektar 100, que se'n parla maravelles.

Aquí us deix uns negatius que som estat fent proves. Fotos fetes a unes matances que em convidar la tia de Cala Morlanda. I unes altres, convidat a la AA.VV. a Sa Carrotja de Porto Cristo. Son de l'any 1996, amb una Konica Hexar i Ilford 100 i 400 delta.

Sobrassada.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS