"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Maderos d'esquadra.

torro | 19 Març, 2009 12:54

Maderos d'esquadra.

Això ja no es cosa no mes dels joves universitaris. Hi ens hauríem de apuntar tots; pagesos, picapedrers, electricistes, llanterners... tots els afectats per les EREs... etc.
La lluita de tots units seria mes forta que per separats.
Aquest punt en el que hem arribat, a mi no m'agrada gens. Ja son molts anys de temps perdut, i la vida es molt curta per perdre temps.
Jo vull tornar a viure be. Anar a fer feina cada dia, la justa per viure.
JA ESTÄ BE!!.
Es hora d'acabar amb les megacorps que o controlen tot. Fora PP-PESOE, necessitem sang nova a la política. Polítis al servei de tots, no al servei de les megacorps.

Quin fastic.

http://blip.tv/file/1891138

Rollei Retro 400S

torro | 18 Març, 2009 21:14

Rollei Retro 400S

Avui som revelat dos rodets de Rollei Retro 400S. Acabat el proces, som reparat que la pelicula feia com a molt de gra dins les sombres. Els som passat per l'escaner, i efectivament, un gra que mes que gra de plata, sembla renou digital.
Despres hem som donat conta que me equivocat de revelador, en lloc d'agafar el Ilfosol-S, hi som posat Ilford-PQ, que es el faig servir per revelar el paper.
Be, ara ja no hi podem fer res. De totes maneres, segur que les copies de paper es veuran millor que lo escanejat.
Ara no mes en queden 15 rodets mes, però ja será un altra dia.

Gra a les sombres.

 

los archivos fotográficos captados mediante estas películas, serán más estables en el tiempo, ofreciendo auténticas características de conservación de museo, con una vida estimada de más de 500 años.

^^^Tela marinera!!, dure mes que un DVD des millors

Google i "Tor enabled" [403 Prohibido]

torro | 16 Març, 2009 10:41

Google i "Tor enabled" [403 Prohibido]

Google no deixa buscar o no funciona be amb el "Tor" engegat. Dona error.

Mamiya RZ67

torro | 15 Març, 2009 14:53

Mamiya RZ67

Quin carro.
Que se'n deu haver fet d'aquests xismes?.
Hi ferem uns quants reportatges amb aquest carromato. Format 6x7, amb el xasis que rotava 90º, per fer vertical o apaïsat. Canvia el rodet era bastant enredis, però el resultat era espectacular. Hi acabaves amb el clotell ben cansat de dur·la penjada pel coll, fa uns quants quilos. Era espectacular, la gent ens mirava, "el tamany si importa".

Mirant un poc per internet, som vist que la marca Nipona la digital·lizada amb el nom de: RZ67 Pro-IID, amb un preu de uns 2.000 euros. Ara el xasis digital ves a saber... uns 20.000 euros?.
RZ67 Pro-IID a DSLR Magacine


Auto retrat de'n Cli al mirall. L'original es un fuji reala color. El som passat a bn per la dificultat del color al meu escanner. També li som donat la volta, per que al mirall es veia al reves.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS