"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

TV de barri [barri.tv]

torro | 02 Abril, 2009 15:51

TV de barri [barri.tv]

No es coneixia aquests. En som sentit parlar just ara a 2 i 2 22, de ONA Mallorca Radio.

Partint del model existent als anys 70-80 (p. ex. Son Sardina Tv), incorpora una novetat: la plataforma que es farà servir serà internet. D’aquesta manera es trenca la unidireccionalitat entre l’emissor i el receptor dels mitjans de comunicació tradicionals. (Cita d’expert).

(barri.tv)

Diuen que fan servir internet per que obtenir llicencia per emetre senyal de TV, es complicat i costos. A mi en sembla perfecta, però per acabar de fer·ho rodo, ja podrien fer que els seus vídeos es puguesin visionar amb programari lliure. Que just ara som entrat a barri.tv i no puc veure cap vídeo.
x-shockwave-flash amb GNU/Linux-PPC, en sembla que no. Llàstima.

Salutacions a tots els que feis barri.tv. Enhorabona i endavant. (Amb programari lliure, per favor).
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS