"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

El Monstro de las galletas!!

torro | 28 Juliol, 2009 23:10

El Monstro de las galletas!!

No No!!
La fasana marítima.

Han deixat el portell obert i t'han sortit ses ovelles?.....

torro | 14 Juliol, 2009 10:26

Han deixat el portell obert i t'han sortit ses ovelles?.....

......No!, que putes es portell obert. S'han enduit se paret.

I tanta sort que avui al segle XXI els pagesos porten telefon mòbil;
-Nofre!, ja tornes tenir ses ovelles a lloure.
Lo mes bo va ser a l'estiu de fa dos anys, que el verro de Can Cul d'Olla va sortir de se clova i se'n va a anar a prendre una capfico a la piscina de can Caixa, que abans era una barraca, ara transformat en un xalet amb piscina i gespa, venut a uns alemanys. Un verro dins la piscina.

No son bromes, per fora vila se l'enduen tot. Aquestes parets de mares, cantons, com li deim per Manacor, fetes de dues filades amb eixut, sense ciment. Fa unes setmanes a sa Gruta Vella s'endugueren tota una paret de mares que estava a la vorera del camí. I fa un poc mes de temps, a can Pedro Bordils, se'n dugueren les pedres duna paret seca, vora la carretera de Cala Morlanda. Les pedres que no se si en diuen "cadena". Aquestes pedres adobades i bones que tanquen la paret.

Enguany ja no menjaré figues-flor, al manco de les meves. Algú ja m'he les ha coides. Ara veurem si les de coll de dama o de la senyora, men deixen cap.

Jornada intensiva?.

torro | 13 Juliol, 2009 13:49

Jornada intensiva?.

Estan repassant la façana del bloc de pisos on vivim.
Eren la una, la una i mitja, les dues del migdia. Som davallat al carrer a fer unes fotos, i som demanat a un obrer;
-jornada intensiva?.
Sí, hasta la ocho por lo menos.
-Bueno, no os podéis quejar. Hay gente que tiene que ir a la playa para tomar el sol, y vosotros lo podéis tomar aquí mismo en el trabajo. S'ha fotut a riure.

S'han posat a les 07:30 del matí. Feis contes, si estan fins a les 20:00, hi van 12h. i mitja. I jo no he vist que anasen a dinar.
Son argentins, de La Plata, m'han dit.

I jo hem cago amb el puta sistema capitalista piramidal basat amb el "creixament econòmic".
Aquesta crisis encara es fluixa. No es suficient per què ens adonem que ja no ens podem basar en el creixament d'allò que ja fa temps que no pot creixa mes.

Editat:

Per cert, l'ajuntament de Ciutat ens cobra 600 euros per ocupar 10m. de carrer. Al final de l'obra ens costarà 1.800 o 2.000 euros. En acabar, Dornier podre continuar llogant allò que es de tots, el carrer.

 

Club Newton Porto Cristo.

torro | 13 Juliol, 2009 11:43

Club Newton Porto Cristo.

El telescopi. Aquí te niu una foto feta per en Guillem Ribot, ea6abn al flickr.

Sembla un bon "parato". El passat dissabte a la nit hi vaig a ser fins a las 03:i pico de la matinada del diumenge. Estaven observant Jùpiter, fent vídeo amb una webcam acoblada al porta ocular. No se si a focus fitxe... no, per mi que no, portava un ocular, ara que record que van dir que donava 200 augments. Jùpiter es veia molt be, tenint en compta que ho miràvem amb una webcam d'eixes que es fan servir connectades al PC per fer vídeo conferencia i tal. L'imatge de Jùpiter i de la lluna, la veiem a la pantalla d'un PC portable.
Despres férem una volteta per la lluna, es veia fantastic.

A l'esplanada de Sa Torre, hi havia mes aficionats amb els seus telescopis muntats. No se quants n'hi havia, potser 8 o 10.Ver mapa más grandeDe moment esta previst fer una observació mensual. I segurament també serà obert quant hi hagi alguna efemèrides astronomique important.

Un 10 a tots els responsables que han aconseguit tenir quest telescopi al Port. I un "cero patatero" al enginyer que dissenyar la cúpula.

Nova pàgina web; portocristo.org

torro | 11 Juliol, 2009 14:15

El dimarts dia 7 es va realitzar la presentació de la nova pàgina web corporativa www.portocristo.org al Centre de Cultura de Porto Cristo.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS