"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Jornada intensiva?.

torro | 13 Juliol, 2009 13:49

Jornada intensiva?.

Estan repassant la façana del bloc de pisos on vivim.
Eren la una, la una i mitja, les dues del migdia. Som davallat al carrer a fer unes fotos, i som demanat a un obrer;
-jornada intensiva?.
Sí, hasta la ocho por lo menos.
-Bueno, no os podéis quejar. Hay gente que tiene que ir a la playa para tomar el sol, y vosotros lo podéis tomar aquí mismo en el trabajo. S'ha fotut a riure.

S'han posat a les 07:30 del matí. Feis contes, si estan fins a les 20:00, hi van 12h. i mitja. I jo no he vist que anasen a dinar.
Son argentins, de La Plata, m'han dit.

I jo hem cago amb el puta sistema capitalista piramidal basat amb el "creixament econòmic".
Aquesta crisis encara es fluixa. No es suficient per què ens adonem que ja no ens podem basar en el creixament d'allò que ja fa temps que no pot creixa mes.

Editat:

Per cert, l'ajuntament de Ciutat ens cobra 600 euros per ocupar 10m. de carrer. Al final de l'obra ens costarà 1.800 o 2.000 euros. En acabar, Dornier podre continuar llogant allò que es de tots, el carrer.

 

Club Newton Porto Cristo.

torro | 13 Juliol, 2009 11:43

Club Newton Porto Cristo.

El telescopi. Aquí te niu una foto feta per en Guillem Ribot, ea6abn al flickr.

Sembla un bon "parato". El passat dissabte a la nit hi vaig a ser fins a las 03:i pico de la matinada del diumenge. Estaven observant Jùpiter, fent vídeo amb una webcam acoblada al porta ocular. No se si a focus fitxe... no, per mi que no, portava un ocular, ara que record que van dir que donava 200 augments. Jùpiter es veia molt be, tenint en compta que ho miràvem amb una webcam d'eixes que es fan servir connectades al PC per fer vídeo conferencia i tal. L'imatge de Jùpiter i de la lluna, la veiem a la pantalla d'un PC portable.
Despres férem una volteta per la lluna, es veia fantastic.

A l'esplanada de Sa Torre, hi havia mes aficionats amb els seus telescopis muntats. No se quants n'hi havia, potser 8 o 10.Ver mapa más grandeDe moment esta previst fer una observació mensual. I segurament també serà obert quant hi hagi alguna efemèrides astronomique important.

Un 10 a tots els responsables que han aconseguit tenir quest telescopi al Port. I un "cero patatero" al enginyer que dissenyar la cúpula.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS