"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Timbre amb contrasenya.

torro | 04 Febrer, 2010 15:59

Timbre amb contrasenya.

Els meus amics i familiars, ja fa anys que els vaig donar una contrasenya pel timbre de casa meva. Traduït al model morse, seria una cosa semblant: "____ _ _", un toc llarg i dos de curts. Si no es així, no obre la porta.
Però avagades obro la porta encara que no hagi sonat be la contrasenya, per si algú no la recorda.
Ara fa un moment a sonat el timbre, una pitada curta. No es la contrasenya, però som obert la porta per si de cas. Un jove de uns 30 anys, ben vestit i amb bona pinta. Hem dona la ma, en diu el seu nom, i hem demana el meu. Abans que es comences a enrrotllar li som dit que no volia res, que no m'interessava res i que ja se'n podia anar per aquí on havia vengut. Encara se anat amb cara d'emprenyat.

Uf! hauré de canviar la contrasenya, ara ja la sap massa gent.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS