"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Spam publicitari.

torro | 30 Març, 2010 14:40

A traves de màquines segrestades, o zoombis que en diuen.
Avui m'ha arribat un correu-e de yahoo, d'un conegut de Portocristo. Encara no he parlat amb ell, però no crec que hagi estat ell el que l'ha enviat.
Es publicitat d'un portal de venda online de material electrònic digital.

8<------------------------------------
de:          pepito xxxxxxx@yahoo.es
per a:       (un centenar de correu-e)
 
data:        30 de març de 2010 15:48
assumte:     hi!
signat per:  yahoo.es

hi!
i am glad to tell you a good news ,and i find a good website

www.buusir.net
On this website ,you can find many new and origianl electronic

products .Now they are holding sales promotion activity, all the

product are sold at a discount.
low cost and good quality ,and the delivery is on time .
It is a good chance that you should not lose.
If you need some, visit this website .
Hope everything goes well.
Greetings!
8<---------------------------------------


Socis de internet.

torro | 29 Març, 2010 20:09

No m'agraden això que anomenen xarxes socials 2.0, aquestes que per contactar·hi n'has de ser soci.
Fa dues setmanes volia contactar amb dues persones de l'altra banda del mon. En tenia nom, llinatges i ofici. Les vaig trobar de seguida googlejant, a feisboc, tuiter i a un altra que no record. Cap manera de contactar de la manera mes senzilla, correu-e. I com pas de obrir contes a un i d'altra lloc sols per posar'me amb contacta amb algú, no els vaig passar el comunicat. A fer punyetas.

A PP i UM no els agrada [M]. Per què serà?.

torro | 14 Març, 2010 23:50

La programacio de [M] es un poc pobre, però interessant. No com a iB3, que sempre estan de festa i son tots molt guapos.

8<----------------------
Mèxic és el país del món on hi ha més inversió hotelera espanyola. Fins a 50.000 habitacions d'hotel, bona part d'elles propietat d'empreses d'origen balear. Televisió de Mallorca, amb coproducció amb Graphic, ha seguit les passes de les inversions mallorquines, que arribaren a Cancún a la dècada dels 90, i que ara són punters a Riviera Maia.
Durant dues setmanes, aquest diumenge i el que ve, el programa Cròniques, oferirà dos documentals sobre la situació del turisme al Carib Mexicà, on es reprodueixen moltes històries que a Mallorca ens són prou conegudes: creixement econòmic ràpid, una societat que prospera de manera important i un debat sobre els impactes ambientals i socials.
El documental d'aquest diumenge, "Cancún, tot inclòs" , aprofundeix en la història de Cancún, i la situació actual, marcada per la pèrdua d'arena de les platges, i els problemes de l'excés d'oferta, que fan més palesa la crisi internacional. També es podran veure les primeres grans inversions mallorquines en matèria residencial
Intervenen al programa un gran número de representants de la societat mexicana: empresaris, polítics i societat civil. El segon capítol, se centrarà més a Riviera Maia, on actualment s'està produint el major nombre d'inversions espanyoles.

8<---------------------

Cròniques
Cancún, tot inclós

MANIFIESTO POR LA LIBERTAD DE ELECCIÓN TECNOLÓGICA

torro | 09 Març, 2010 18:42

¿Por qué carajo no podemos adquirir o asesorar a nuestroa amigos en la adquisición de equipos de cualquier marca y modelo sin ningún tipo de sistema operativo? ¿Por qué no podemos pedir preinstalado el sistema operativo propietario o libre que prefiramos en el equipo que prefiramos?

(...........)

Seguí llegint.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS