"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

A PP i UM no els agrada [M]. Per què serà?.

torro | 14 Març, 2010 23:50

La programacio de [M] es un poc pobre, però interessant. No com a iB3, que sempre estan de festa i son tots molt guapos.

8<----------------------
Mèxic és el país del món on hi ha més inversió hotelera espanyola. Fins a 50.000 habitacions d'hotel, bona part d'elles propietat d'empreses d'origen balear. Televisió de Mallorca, amb coproducció amb Graphic, ha seguit les passes de les inversions mallorquines, que arribaren a Cancún a la dècada dels 90, i que ara són punters a Riviera Maia.
Durant dues setmanes, aquest diumenge i el que ve, el programa Cròniques, oferirà dos documentals sobre la situació del turisme al Carib Mexicà, on es reprodueixen moltes històries que a Mallorca ens són prou conegudes: creixement econòmic ràpid, una societat que prospera de manera important i un debat sobre els impactes ambientals i socials.
El documental d'aquest diumenge, "Cancún, tot inclòs" , aprofundeix en la història de Cancún, i la situació actual, marcada per la pèrdua d'arena de les platges, i els problemes de l'excés d'oferta, que fan més palesa la crisi internacional. També es podran veure les primeres grans inversions mallorquines en matèria residencial
Intervenen al programa un gran número de representants de la societat mexicana: empresaris, polítics i societat civil. El segon capítol, se centrarà més a Riviera Maia, on actualment s'està produint el major nombre d'inversions espanyoles.

8<---------------------

Cròniques
Cancún, tot inclós
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS