"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

La tortuga de son coc

torro | 24 Desembre, 2010 11:17

Aquesta tortuga la vaig trobar al corral de son coc el passat mes de novembre, una casa vella que fa ja 25 anys que es buida. Jo hi vaig viure una poc mes d'un any, 1985/86, i mai hi vaig veure cap tortuga al corral.
La meva dona diu que de nena menuda n'hi tenia una, que li va dur som pare. Així que aquesta a sobreviscut prop de 50 anys a dins un corral, que; el meu sogra quant hi vivia hi sembrava hortalissas i llegums. Aquests darrers 25 anys la casa es abandonada i el corral ple d'herbes i brutor. Es una supervivent.
De Familiar

Ara la tenc a la terrassa, dorm dies seguits darrere un cosiol a un reco. Els dies que surt el sol es desperta i sur a escalfar·se un poc, i si o troba, també menja un poc.
D'aquí dos o tres mesos, quant comenci la primavera, la amollaré per sa gruta, que aquest estiu n'hi vaig veure dues.
Si tot va be, despres de casi 50 anys tornarà a ser lliure.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS