"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Fent mes temps de feina no es viu millor.

torro | 05 Febrer, 2011 21:29

Fent mes temps de feina no es viu millor.

Ni es produeix mes.
Però sembla que es cap aquí on anem, a fer mes temps de feina i viure pitjor.

Avui horabaixa de dissabte, fent una volta per la platja de Can Pere Antoni, som vist el Monstre de Formigó devorant personal obrer. Estaven muntant unes escales mecàniques -Data i hora (original) 2011:02:05 16:48:37- Un dissabte horabaixa, no tenen perdo, ni les empresses ni els obrers.
Cap d'ells o de nosaltres - jo també feia feina a la construcció- hauria de voler fer mes de 40 hores setmanals. I no sols això, hauríem de comença a lluitar per les 30 hores setmanals. I a prendre pel cul el puta capitalisme improductiu i especulatiu.


I de tornada cap a casa, ja feia fosca, -Data i hora (original) 2011:02:05 18:50:54- continuen fent feina.

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS