"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

I son de pesats aquests de Gmail.

torro | 19 Gener, 2012 20:32

"Oye, esto es importante: no tenemos una dirección de correo electrónico para recuperar la contraseña ni un número de teléfono asociados a tu cuenta. Si pierdes el acceso, es posible que no podamos ayudarte. Añadir información ahora |Omitir"

Ja ha vingut el serraller.

torro | 18 Gener, 2012 17:31

Ja ha vingut el serraller.

S'ha mirat els panys, els ha fet una foto, i diu que son molts antics, que no hi haurà bombins i que segurament s'haurà de baratar tota la caixa del pany.
Sortirà car tot això. Farà aprop els 1000 €.

Ajuntament de Palma, Policia Local.

torro | 18 Gener, 2012 16:34

Ajuntament de Palma, Policia Local.

No acab de entendre com a dia d'avui encare sigui un problema fer una senzilla gestió com tramitar una denuncia de robo d'un bolso.
Oficina de Policia Local mes pròxima de casa, la del carrer de Jaume Lluís Garau. Perfecta, hi puc anar caminant.
Volia posar una denuncia per robatori del bolso de la dona ahir a la nit a Plaça Columnes. No pot ser, aquí no tramiten denuncies. Vagi al quarter de San Ferran o a Policia Nacional.
No entenc perquè no puc tramitar una denuncia en aquesta oficina.

Per què serveix un bolso?.

torro | 17 Gener, 2012 23:58

Per què serveix un bolso?.

En aquests temps que corren serveix per que t'el fotin.
Un poc abans de les 00:00:00 la dona que havia anat a cercar medicament per sa mare a una farmàcia, aparca el cotxe a la Plaça Columnes, i al sortir li han fotut tirada del bolso.
Es una mala costum dur·hi tantes de coses importants a dins. Perquè et fotin els pinta llavis, clinex, tabac, compresses, uns quants euros i d'amés, no es important. Però les claus de casa de sa mare, claus de casa nostra, -de portes de seguretat- claus del cotxe, targetes del banc. -ja estan anul·lades- I per mi que no i duia res més.

I do si, ara hi ha un bergant per Palma amb ses claus de casa meva, de la sogra i el cotxe. Demà tocara canviar panys, i valen una pasta. Encara que em pens que el segur de casa o cobreix.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS