"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

El misteri del mirall retrovisor.

torro | 09 Juliol, 2012 07:49

La setmana de pasqua al matí al sortir al carrer, el carrer del darrere de se casa des Port, una merda de carrer particular, me vaig trobar què m'havien descol·locat el mirall retrovisor del cotxe. No en vaig fer cas, pensà què algun cotxe passant l'hauria tocat. 
 
La meva dona em diu que a ella li passa cada dia. 
Al proper cap de setmana, lo mateix, mirall arrebassat. I no sols al meu cotxe, si no a tots els que romanen aparcats d'avant de la cotxeria nostra. Al meu fill què hi ha passat aquesta setmana, cada dia trobava el mirall arrebassat. Una veïna que entre setmana sap que nosaltres no hi som, el deixa davant de casa nostra, i també, el mateix.
Un misteri què no entenc, per què cap cotxe fa nosa per passar ningú, fins hi tot passa el camió del fems. A mes no es l'únic cotxe aparcat al carrer. Altres veïns tenen el cotxe aparcat davant ca seva. Record què es un carrer particular.
Aquest dissabte a la nit vaig muntar guàrdia tota la nit càmera de fotos en ma. D'havers les 5 de la matinada començaren a arribar uns que passen cada nit, es repartidors de diaris. Tornen a un magatzem que hi ha els diaris sobrants, i s'en enduen els nous per repartir. Un cotxe se'n va i passa de llis. Una furgoneta transit blanca s'aturà al costat del meu cotxe, i des de la finestra treu els braços i m'arrebassa el mirall retrovisor. No vaig retratar el just moment, per què la galindaina digital no li anava be enfocar a la nit, en la foscor. Però el cap de fava quant va veure el flash de la meva càmera, es va aturar, va davallar de la furgoneta i no se què putes me va dir en paraules de mala llet, tenia tanta sorn que no el vaig entendre. Jo no vaig obrir ni boca, seguia fent fotos. Ell va tornar a la furgoneta i va treure un telefon d'aquests que fan fotos. "ha ver quien hace más fotos" me va dir. Vaig dirigir l'AF de la càmera cap als llums de la furgoneta per veure si enfocaria, i la darrera foto mes o menys la va enfocar.  Me va fer un parell de fotos amb aquell mòbil, "ahora ya puedes llamar a la policia" va dir, i se'en va anar rondinant.
  
 
 
La meva dona, amb unes copies de paper de ses fotos, va anar a posar una denuncia a policia local. Ara veurem si servirà per res.  

Comentaris

 1. Xavier
  Re: El misteri del mirall retrovisor.

  Quina cara més dura I perquè fa això si tanmateix té puesto a bastament?

  I a damunt l'artista surt a fer fotos. Si encara havés quedat dins la furgoneta, podria haver dit que no tenia res a veure.

  Ha quedat ben retratat. Esper que li fotin un bon palo.

  Xavier | 09/07/2012, 15:36
 2. peptorro
  Re: El misteri del mirall retrovisor.

  Si no s'hagués aturat, jo no tindria aquestes proves fotogràfiques.
  Ara ja me penso què se per que fa això; Al corral darrere de la paret de la portassa què es veu, hi ha un amatller que surten branques, i com la furgoneta es de les altes, les branques la rosen. I en lloc de demanar al propietari de l'amatller que talli ses branques que surten al carrer, va i me treu el mirall de lloc per veure si acabant la paciència poso el cotxe a un altra part.
  Estranys personatges que hi ha pel mon.

  peptorro | 09/07/2012, 16:29
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS