"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Na Ruca

torro | 02 Febrer, 2007 23:06

Na Ruca

Feia feina per Porto Pi, allà per l'any 99/2000. Un company de la feina a qui l'hi "agraden els cavalls" i n'ha tengut molts, lo que vol dir que els canvia sovint, massa sovint. Em diu: -avui me duen un cavall, vens a voreu?-. Així que quant acabar la feina em vaig cap a Bunyola a veure aquest cavall. Una ego negra que mudava el pel, i magre.
La va tenir uns quant dies. Al final no l'hi agradar, i em diu; -demà vendrà en Toni es carnicer amb el camió, i s'endura s'ego, que no serveix per res, més que per fer hamburgueses-.
Jo no havia tengut mai un cavall, i no en tenia n'hi idea. Em va fer pena i l'hi vaig comprar per que no en fessin hamburgueses.
Quant arrib a casa, dic al nin menut, que tenia 9 anys; -Jaume, som comprat un cavall. Amen a voreu?-. En Jaume va badar els ulls ben molt, i anàrem a veure el cavall.
Lo primer que em va dir es; -jo Vull colcar. El vaig pujar damunt, i el m'enduia a fer voltes. I cada dia al sortir de l'escola, a veure el cavall.
Despres el posar a una escola d'equitació, a Son Molina, per que aprengues a colcar. No és comformar. En Jaume també volia botar com els altres nens i nenes.
Una feinada per en Miki, el professor d'allà. Un cavall vell, troton, que no havia botat mai. No sols avia d'ensenyar a botar al nen, si no també al cavall.
Al final concursarem uns anys a salts d'ostacles.
En Jaume tornar gran, es comprar una moto. I ara l'hi agrade més la moto i les femelletas. Ja no colque a cavall.
Be. Ara l'únic que colque som jo.
I això és una mica l'historia de un troton que tornar vell per córrer, i en volien fer hamburgueses.
 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS