"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

L'adoctrinament de microsoft.

torro | 12 Juny, 2007 20:53

 L'adoctrinament de microsoft.

Estaria be?, si jo com a entitat pública i amb fons públics, ensenyàs a conduir sols cotxes de la marca ford. Segur que no. I manco encara si ford fos com microsoft. Que la part mecànica i elèctrica estàs precintada, i en tenir un problema sols ho poguessin solucionar a un concessionari oficial ford. Fins i tot enganxar unes cintes de colorins de la mara de deu de Lluc al parasol, fos il-legal, per que al contracte que acceptaren sols per comprar un cotxe ford, així o posa, entre altres restriccions.
Segur que ningú es compraria un ford.

Això es el que fan els que ens governen, amb els nostres diners dels imposts que paguem. Ensenyar a la gent gran a manejar-se per internet, fotografia amb photoshop, presentacions powerpoint etc... tot amb programari privatiu, propietat de microsoft.
Jo de això en dic promoció de microsoft amb capital públic.

Fundetec y el Govern de les Illes Balears formarán en informática e Internet a más de 200 mayores en un mes.]
[Fundetec ha puesto en marcha el proyecto Mayores en Red, una iniciativa que pretende formar en el uso del ordenador y de Internet al colectivo de personas mayores, aprovechando el entorno hotelero que es destino habitual de los programas vacacionales del IMSERSO.

Sobre Fundetec

La Fundación para el Desarrollo Infotecnológico de Empresas y Sociedad, Fundetec, es una fundación sin ánimo de lucro, abierta y mixta, compuesta por patronos del sector público (Red.es) y privado (El Corte Inglés, HP, Intel, Microsoft, Telefónica, Caja Madrid, Panda Software y Sun Microsystems).

Su principal objetivo es contribuir al fomento de la Sociedad de la Información en España mediante el desarrollo de iniciativas que favorezcan el acceso de ciudadanos, empresas e instituciones a las Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC).

Las acciones promovidas por Fundetec se estructuran actualmente en torno a tres iniciativas básicas: la alfabetización y fomento de la utilización y buen uso de los contenidos digitales; la mejora de los niveles de excelencia sectorial de las pymes en la Sociedad de la Información; y el estímulo a la formación en TIC de los empleados.

Fundetec neix a finals de 2004, amb una participació del 50% del sector pùblic.

I no és sols això. Totes les màquinas que hi ha a les oficinas de l'administració pùblica, que van amb programari propietari, ens costen una millonada d'euros que van a fora, a la butxaca den William Henry Gates III. No és d'estranyar que aquest tio sigui el més ric del mon. No, no se la feta ell solet la fortuna, molts de governs d'aquest mon l'han ajudat.
Imagineu uns quants governs d'uns quants estats, on els seus vehicles; parcs de bombers, policia, cotxes oficials etc.... fossin de la casa ford. A can ford serien ara més rics que en Bill Gates. I tots aniríem a la feina amb el ford fiesta.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS