"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

60, 50, 40 Km/h. [Passeig Marítim]

torro | 27 Agost, 2007 18:48

60, 50, 40 Km/h. [Passeig Marítim]

Fa uns anys la velocidat del passeig marítim estava limitada a 60 Km/h. Ara o volen posar a 40. Per què?. Son vagos, bàmbols, o no es volen complicar la vida amb fer las coses be?.
No seria millor mirar que passa amb aquests camions grans, el xofers i les empresses?.

Fa un tens entrar a una cafeteria, i vaig reconèixer al cambrer que hi feia feina. Era un xofer d'aquests camions formigoneres que transiten per tota Mallorca. Em deia que deixar el camió per que ja no podia més. Es llevava a les 5 del mati cada dia per a les 6 fer coa per carregar el primer viatge. I a l'estiu molts dies eren les 9 o les 10 de la nit quant acabava. Ara du una cafeteria. Fins als collons del camió.

Fent feina a Montuïri, a una obra publique al carrer de Santa Catalina Tomas, que la velocidat limit es de 40 Km/h i pes màxim autoritzat de 3.500 Kg. -si la memòria no em falla- amb uns senyals de transit que o indiquen. Per allà passaven camions de gran tonatge amb excés de velocitat i carregats per mi amb fangs de depuredora. Per que feien molta pudor.
Aclarir que aquests camions eren de BAMUSA.
Qualsevol s'atreveix amb els camions de la Princesa.

A un altra obra publique, no record on. Anàvem a dinar de menú al restaurant Ses Torres. A la redona de Sineu, de la carretera que va de Manacor cap a Sineu. A lesplanada del restaurant sempre hi havia 8 o 9 camions de BAMUSA, a part d'altres, i furgonetes i cotxes de repartidors entre d'altres.
Els xofers de BAMUSA dinaven tots junts a una llarga taule. Munt la taula, ampolles de vi. I al acabar de dinar, més ampolles; de rom amazonas, cazalla, whisky, conyac, ginebra... No exagero gens, es la veritat.
Cafè copa i puro, i unes bones rialles.

Fa estona que no transit per la carretera Palma-Sóller. Quant i passava més sovint, era bo de fer trobar-se un camió de EMAYA tot escopetejat, estresat, direcció cap a Son Reus. Passant per davant de l'estació de Son Sardina a 70 o 80 Km/h, on la velocitat es limitada a 60.

I do sí. Tot això o arreglaran amb un senyal de 40 Km/h.
L'únic que aconseguiran serà posar més multes i cobrar més per el mateix. Ja que no és el mateix passar-se de 10 Km que de 20.

Comentaris

  1. Fabián
    Re: 60, 50, 40 Km/h. [Passeig Marítim]

    Es lo que pensaba. Quizá lo que interesa son las multas.

    Fabián | 27/08/2007, 19:44
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS