"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Revisió del gas.

torro | 12 Novembre, 2007 13:12

Revisió del gas.

Al mes d'agost em trobar aquesta fotocopia enganxada a una paret dins de l'entrada del carrer als pisos. No hem vaig fiar n'hi un pel. A casa meva no varen venir o no em varen trobar, n'hi digueren res. Rar. Crec que si fos "gesa gas" haurien dit alguna cosa, una carta de gesa per exemple. Res de res.
Avui han tornat uns altres. També han deixat un cartell enganxat a la paret. Crec que sí que eren o venien de part de gesa. Una subcontracta?.
Com no s'ha identificat, n'hi m'han pogut assegurar que ells eren de veritat, no els som deixat entrar. M'han deixat aquest paper amb un nombre de telefon. Supòs que demà tornaran.
Som pujat a veure la meva veïna del pis de dalt, na Catalina, que te prop de 80 anys. Ella si que els esperava. Havia rebut, i la m'ha mostrada, una carta de gesa avisant de que tal dia com avui tendria una visita de inspecció de gas. Però com és un poc sorda, no els a sentit trucar, i també l'hi han deixat una nota que demà tornaran.
A mi no m'ha arribat aquest avis de gesa, jo no l'he vist. Com també aquests repartidors de correu son l'ostia. Truquen al porter automàtic, CORREO!!, i et tiren el correu a terra, a l'entrada de l'escala. Pot ser que m'aguí passat per alt.

Com passan coses com aquesta; El timador del gas.... un ja no es fia de res.
Crec que gesa hauria de fer aquestes coses millor. Com si envia una carta, posa que tal dia es presentarà un inspector amb un nombre de identificació tal. I així com tenen les nostres dades de; carrer, nombre, pis, telefon, podrien demanar també si tenim correu-e. Jo el mir practicament cada dia. Telefonica ja no m'envia factura de paper, o fa per coreu electrònic. A mi ja me va be.
Som mirat per internet; gesa endesa, gesa gas, gesa mallorca. I les pàgines que tenen son pobres en informació per l'usuari, client de gesa. I res sobre el tema de la revisió del gas.
Ja podria gesa posar un web-mestra que es cuides de posar al dia la informació al seu web. De manera que si trop un cartell enganxat a la paret avisant d'una inspecció, jo pugui consultar a la seva plana web, i veure com i quí fa aquesta revisió. I així estar un poc més segur de que no es "El timador del gas".

Per cert, ja hem comença a cansar haver de girar la llengua, i a més dins de casa meva. Aquest inspector del gas no m'entenia. Som tengut que canviar la llengua.

Faig una proposta. Despres faré una entrada nova al bloc proposant el dia.
Propos:
Que tots els catalanoparlants que es troben en territori de parla catalana, durant tot un dia de 24h. -per acordar encara-, no facin servir altra llengua que la catalana per a comunicar-se amb qui sigui.
Seria interessant sols per saber el que passaria, quines conseqüències tendria.

Comentaris

 1. Enllaç a activais
  activais

  Activa Innovación y Servicios. Es la empresa que fa la inspecció de gas en nom de gesa. Te la seu a Barcelona.
  El nombre de telefon que m'han deixat a la tarja, no és un nombre de gesa, si no de la seu de activais a Mallorca.
  Com o puc verificar amb gesa si el nombre que m'han deixat correspon a activais?.
  http://www.activais.com/default.asp

  Enllaç a activais | 12/11/2007, 13:42
 2. Pep Torro
  24h. en catalá.

  Quant seria millor, entre setmana, cap de setmana, aquest mes o el que ve?.

  Pep Torro | 12/11/2007, 14:50
 3. FrIkI
  En voler

  Pep, per part meva podem fer la prova en voler. De fet no més d'un cop a la setmana o dos parl en castellà. Suposo que és per comoditat, per què no en sé gaire de parlar-lo i per que la gent que m'envolta m'ho permet sense més problemes.
  Ja posaràs dia. Salut!

  FrIkI | 12/11/2007, 15:09
 4. 24h. en català
  Friki

  Ja he posat el dia.
  Dissabte 1 de desembre de 2007.
  estaria be si algú o remenés al menéame.
  Salut.

  24h. en català | 12/11/2007, 15:25
 5. Albert
  FOTOGRAFIA

  Pep, segons sembla t'agrada la fotografia et convido a participar a la web www.enfocat.com que es per fotografs catalanoparlants, registret, a veure si ens hi trovem.

  salut

  Albert | 08/07/2008, 22:30
 6. carles
  dia de paela en catalá

  es una gran idea , jo ja soc una mica gran (tinc 83 anys) pero anire llegint la vostra web per saber la data que agueu tiat.

  carles | 16/02/2009, 12:21
 7. Floranci
  Inspecció de gas

  Ja esta be que tot el formulari per concertar visita estigui escrit nomes en castella, no tots som del PP

  Floranci | 20/04/2012, 16:43
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS