"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

No tenen ni correu-e

torro | 26 Novembre, 2007 14:45

No tenen ni correu-e

A la Conselleria de Treball i Formació, no tenen ni correu-e. Per contactar amb ells hi ha una "caixa de contacte" que em dona error: "Es necessiten connectors addicionals per a mostrar alguns continguts d'aquesta pàgina"

>Instal·la els connectors que hi manquen...
 x java Rumtime Environment
>Endavant
 No s'ha instal·lat cap connector
 Java Runtime Environment No és disponible

No podré fer arribar a la Consellera de treball i formació, que; deixi en pau a les persones que van morir ara fa 112 anys al accident laboral de Sant Ferran en 1895. Deixi de fer marketing amb uns morts de fa més d'un segle. Es preocupi per els obrers que encare son vius. Que l'any passat, segons estadistiques moriren 3 obrers diaris en accident laboral a l'estat espanyol.
Prengui mesures, o al manco faci complir les que ja fa anys que hi son. Tregui els inspectors al carrer. Que visitin les obres, llocs de feina.

Comentaris

 1. osha
  jugar al despiste (pendent de traducció)

  Marketing, dius?.
  Fumarassa i prou amb quatre arreplagats que no tenien on anar, diumenge el matí.

  osha | 26/11/2007, 16:58
 2. Joana de Santa Maria
  Una falta d'ortografia

  Hauries d'escriure ni i no n'hi

  Joana de Santa Maria | 26/11/2007, 17:43
 3. Pep Torro
  Graduada mixta de orientació marítima i pesquera.

  Graduada mixta de orientació marítima i pesquera. Així se deia l'escola de Porto Cristo on hi vaig anar als anys 1968/74.
  Teníem jardí, plantes en jardineres, i cossiols. Els jardiners érem nosaltres mateixos, els nens. Cada die hi avia a l'ora del "recreo" dos nens que es cuidaven del jardí, fer net i regar els cossiols. S'anaven alternant cada dia dos diferents, segons un quadrant. I un cop per setmana, entre tots, professors també, netejàvem l'entorn del col·legi, de papers i altres coses.
  Això ens servia per aprendre a estimar i cuidar les plantes, i mantenir l'entorn net. Ja anàvem alerta a tirar papers al terra, ens tocava replegar·los a nosaltres.

  Pep Torro | 01/12/2007, 12:29
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS