"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Vull una política que...

torro | 03 Març, 2008 14:04

...en torni lo que em perdut. Aquella feina estable. Quant sabies que feries feina tot l'any, l'any que ve, l'altre i l'altre. Un horari de dilluns a divendres. Les vacances i les pagues dobles. Aquella feina continua que poc a poc et deixava fer un reco.
Basta de feina precari. Contractes, sub sub contractes.
Ara fas feina, ara no.
Mires els diaris. "Se necesitan oficiales y peones". Vas a voreu, 10 ores de dilluns a divendres, i els dissabtes de 08:00 a 13:00. No o som acceptat. Ja estic cansat.

També voldria que la terra fos rentable, encara que sols dones per arreglar quatre goteres, i arreglar quatre parets que cauen.
Ara hi tenc un pagès que hi te una guarda de ovelles. Les te perque li agrada, per que no en tren cap profit. Això sí, per pasqua menjam bones panades. Però res pus. No es treu ni per manteniment.

Ara diumenge voterem, o no. Hi haurà canvi de govern, o no. Però de lo que estic segur, es que tot seguirà igual o pitjor. Els rics més rics, i els pobres més pobres.
Jo no vull ser ric, no més vull treure profit del que tenc, un ofici i un boci de terra.

 

Comentaris

 1. votant
  El vot de dia 9

  Votarem Unitat per les Illes Balears perquè volem que el nostre país sigui de primera. I aquesta és la primera passa d'un camí llarg i bo.

  votant | 03/03/2008, 15:22
 2. Miquel Àngel
  Massa raó

  Tens massa raó, és trist i m'agradaria que no fos així. Jo també vull coses dels polítics que sé que no em donaran...

  Miquel Àngel | 04/03/2008, 12:55
 3. pep torro
  Els veïns a venut.

  Els veïnats molts han venut la terra. Desconec els motius. A mi m'hauria de tocar una primitiva per poder arreglar la finque.
  La casa dels padrins, propietat d'un cossi meu, s'ha venut a un manacorins. No els conec, un die els faré una visita.
  Els hereus de la terra sovint -a més que no els agrade fora-vila- no poden fer front al despeses de manteniment; parets que cauen, teulades amb goteres.... i acaben venent.
  Jo no o vull vendre. De moment i tenc un pagès que se'n cuida. Cull les ametles cada any, o sembra, i hi paste les ovelles. Al manco per pasqua menjam bones penades. I qualque sopar de xot.

  pep torro | 04/03/2008, 14:26
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS