"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Fills de se mare.....

torro | 25 Juny, 2008 10:20

Fills de se mare.....

Ja fa molts anys una guarda de fatxes mataren els tres homes de casa meva, el tio Andreu, el padrí Miquel i un germà de la padrina, en Nicolau.
La padrina al quedar sola amb fills i filles que eren nens, i no poder fer front a la terra que tenia, es va veure obligada a vendren part.

Al die d'avui, les cases de Sa Gruta no tenen amo. L'amo es morir fa tres mesos. Ara sols quedam la meva germana gran -70 anys- i jo.

A les cases i vaig jo els caps de setmana, i hi faig un poc de feina, ja que esta tot molt abandonat.

La meva germana diu que lo seu es que jo em quedi amb la casa de fora vila, ja que ella als 70 anys ja no te ganes de fer res.

A mi en fa il·lusió arreglar·la i anarmen a visure allà. Però si no em toca una primitiva... no se com o faré. Son molts diners a invertir.

I mentres tant els fills de sa mara encara es passegen amples. No m'han deixat res. s'he l'enduen tot; ses reies, aradas, motocultos, desbrossadores... i no se que més.
De tres motocultors, no n'han deixat ni un.


 

El meu germà que era mecànic, tenia no se quantes caixes d'einas de tota casta, no han deixat ni un puta tornavís.

Putes fills de sa mare...

Comentaris

 1. muzzol
  on és?

  hi ha molta gent especialitzada en furtar a foravila.

  quan xerres de sa gruta te refereixes a devers porto cristo o al molinar?

  muzzol | 25/06/2008, 11:39
 2. Pep Torro
  sa gruta

  de Porto Cristo cap a Son Carrió.
  Hi ha Sa Gruta Vella i Sa Gruta Nova. No se quines devien ser ses cases de sa possessió. Aprop hi ha Can Bordils, que l'amo es va morir i ara i estan els seus hereus. L'han restaurada, i sembla que se'n cuiden. Veig que hi fan hort. Dissabte tenien aspresors amollats a l'hort.

  No se gens com ho he de fer per arreglar la casa. Jo som picapedrer. La feina la se fer. Ja hem som arreglat altres de cases com aquesta, i en mes mal estat.
  Però ara, lo primer que necessit és llogar o comprar bastida per arribar a la teulada. Després Bigues, boadilles, ciment i grava pere fer formigó per canviar els sostres que son bigues velles de fusta i canyís amb morter de calç.
  I ja ni en parlem de l'instal·lació eléctrica fotovoltaica, que això val una pasta.

  Faré una primitiva, i duré un siri a la Sang.

  Pep Torro | 25/06/2008, 12:10
 3. servo
  Re: Fills de se mare.....

  A mem si hi ha sort!

  Si hem de venir a picar pedra qualque dissabte, els linuxers som molt feners! xD

  servo | 25/06/2008, 14:16
 4. pep torro
  servo

  :) ja veurem. Hi ha un forn, que i poden rostir xots i porcelles. Llenya n'hi ha per un tubo. Fa tres caps de setmana que no faig res mes que fer llenya amb el moto-serra.
  Dissabte passat vaig afinar una prunera que mirava de sobreviure dins una selva d'arbres. Vaig veure que tenia un fruits com a cireres un poc grosses. En vaig tastar una, i no havia menjat cosa tant bona.

  En quant a picar pedra... tenc dos fills de 18 i 22 que no en foten ni brot. Igual els don una sorpresa un die d'aquests.

  pep torro | 25/06/2008, 15:12
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS