"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Matar per passar l'horabaixa.

torro | 05 Setembre, 2008 10:28

Matar per passar l'horabaixa.

Dimecres s'espatlla l'encalentidor de l'aigua. Avisar al plomer de tota la vida, i dijous al migdia ja estava arreglat. I no hem va cobrar prop de 70 euros com cobren altres sols de desplaçament.

Quant va acabar la feina, hem va dir si anava l'horabaixa a caçar amb ell. A matar dos tudons.
Jo no vaig a matar res. I no es per que no o hagi fet. De fadrí en tenia una d'escopeta, hi he mort conills, llebres, perdius... Però les matava dins casa meva, a sa Gruta. Na calia caminar gaire. Tenia l'escopeta d'amunt el canterano. Bastava sortir de la casa i caminar cent metros per trobar·me amb algun animal. I si matava alguna llebre, al migdia ja estava dins l'olla amb burballes o fideus.

Aquest estiu em som cuidat de tenir quatre piques de pedra, una de ferro, i dos abeuradors de fang, plens d'aigua. Repartides voltant les cases. Venen a beure tota classe de ocells; tudóns, tortoles, xibetlins, caderneres, verderols, passarells....

Ahir horabaixa despres de tocades les 17:00, tot eren trons d'escopeta. Hem fereixen les figueres i m'omplen les figues de plom.
Quant tornava cap al poble, trobar un nissan patrol aparcat enmig d'un portell de ca'l tio Pep, molt aprop de casa meva. Un caçador?. Em mataran els tudons que venen a beure a les piques?.
Quins collons.

Que es un vedat social?. Per que m'han dit que allà es vedat social.
Qualsevol escopeter pot entrar a casa meva i matar els tudóns que jo don aigua?.
Si jo pos barreres als portells i fil ferro amb pues amunt les parets, qualsevol amb un escopeta hem pot botar?.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS