"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Qui fa complir les normes?.

torro | 15 Setembre, 2008 15:19

Qui fa complir les normes?.

Ningú.
Això es el pa de cada dia.
Sols cal esperar alguna desgràcia.
Sols que ara ja no en parlara la Margalida Nájera.
Fa un parell d'anys, quant s'esbuca l'hotel Tívoli, en parlava n'Eberhard Grosske.
I ara, qui en parlarà?. Joana Barceló?, la ex-presidenta del Consell de Menorca. Que ara passa a ocupar el llog de la Margarita. I la Margarita se'n va a fer no se que per l'arenal.

Molt de moviment e ses butaques grosses, però al carrer no hi ha ningú. Ah!, si, els vigilants de l'ORA.
I mira que bastaria poc. A Ciutat, sols amb una persona qualificada que es cuides de passejar pels carrers que hi ha obres, es cansaria de fotre paquets, sols per incompliment de la normativa en quant a la seguretat laboral.

Així no es pot fer feina.
A la primera foto.
La bastida, a part de no ser la apropiada, no està ben montada. Li falta una barana que impedesqui que l'obrer pugui caure.
L'obrer que que esta al centre, que pareix que aguanta la bastida. Al seu costat dret hi ha un forat. No es veu be, però no esta tapat. Sembla un poc gros per ser l'ascensor, no se si es el de la escala. Sortint del forjat del forat, veig quatre esperes de devers un metre -varilles de ferro-. Pot ser que siguin pel jas de l'escala.
El que està enfilat amunt la bastida omplint el pilar; te la manega del vibrador al terra just al seu costat esquerra. Just lo necessari per ensopegar i caure per el forat de l'ascensor-escala, o quedar clavat a les varilles de ferro.
Quant passa una desgracia, passa així, de la manera mes tonta.
De la manera mes tonta pots arribar fins a la mort.

Abans de fer res amunt aquesta plaque, lo primer que s'ha de fer; es posar bé les xarxes de seguretat. Pujar·les fins l'altura dels pilars.
Les xarxes no son per que des de el carre vegin que estan posades, com aquells cartells que posen per tot, que diu; "En esta obra es obligatorio el uso de casco y de todas las normas de seguredat"
Si no estan ben posades, no serveixen per res.
Per cert, no n'hi ha cap que porti casc.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS