"; urchinTracker();
Administrar

Pep Torro -fotos-

Sobrassada.

torro | 22 Febrer, 2009 19:27

Sobrassada.

Tenc molts de negatius B/N, fotos, que no he vist mai.
Et poses a fer fotos, moltes, reveles el negatiu, i son tant menuts, 24x36mm. en cas del 135, i a mes estan al enrevers, vull dir amb negatiu, que mai arribes a veure les imatges si no les copies al paper positiu.
Em posava a positivar mirant el negatiu a simple vista. Si em pareixia que m'agradava, el posava al portanegatiu de l'ampliadora i l'enfocava per veure si estava net, mogut o desenfocat. Per això es que molts de negatius no en feia cas, per què no els veia be, i passaba de ells. Així que tenc un munt de negatius, fotos que no he vist mai.
Ara a l'era digital, amb l'escanner, puc veure els negatius en positiu, i a un grandària mes gran.
Aquests darres dies m'ha pegat per punyir un poc l'escanner barater que tenc. Fent proves i canviant parametres de les preferències, que no se ni lo que son. Ara sembla que ha millorat un poc. Però, ja o havia sentit a dir que escanejar pelicula no era bo de fer. I depèn de la pelicula. No es el mateix una Technical Pan que una Kodak TRI-X, aquesta darrera es mala de escanejar.
Ara les marques de pelicula o tenen en conte que els aficionats escanejem pelicula, i alguns ja han tret pelicula amb uns suports mes nets i mes fàcils d'escanejar, com la Kodak Ektar 100, que se'n parla maravelles.

Aquí us deix uns negatius que som estat fent proves. Fotos fetes a unes matances que em convidar la tia de Cala Morlanda. I unes altres, convidat a la AA.VV. a Sa Carrotja de Porto Cristo. Son de l'any 1996, amb una Konica Hexar i Ilford 100 i 400 delta.

Sobrassada.

Comentaris

 1. Paco Ros
  Memòria històrica

  Tens una memòria històrica de Mallorca impressionant!

  I les fotos t'han quedat molt bé!

  Paco Ros | 22/02/2009, 22:39
 2. Paco Ros
  Re: Sobrassada.

  Als comentaris demana la web i si la poses dóna un error diguen que és spam.

  Hauries de passar-te a wordpress :-)

  Paco Ros | 22/02/2009, 22:39
 3. Pep Torro
  Re: Sobrassada.

  uEy! Paco, Com anem?.

  Quant mires arxiu de fa uns anys, te n'adones que el present es torna passat, ja es historia, i no pots viatjar al passat a fer aquelles fotos que no vares fer aquell dia. Per tant cal aprofitar el present i fotografiar tot allò que et sembli interessant, i de la millor manera.

  Per Sant Antoni, que varem sortir a passejar per Ciutat amb en Pau i uns amics seus -amics meus també, però ara no record els noms- pujant pel carrer de San Jaume, ens varem topar amb un GENI, en Pau Riba. Varem tenir unes paraules amb ell. Tots dúiem la càmera pel coll, i per no molestar·lo no li férem cap foto, que crec que ell agues estat ben content. Un passat que no es podrà recuperar mai. Unes fotos que mai se hauran fet.

  Li daré una mirada al wordpress.

  n'Elena de Balearweb en va dir que miraven de solucionar·lo, que els donava molts problemes de spam al servidors.

  Salut.

  Pep Torro | 22/02/2009, 23:56
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS